Digitale Methode wordt educatieve uitgeverij Lernova

Share

Groot nieuws! Onze organisatie en de aanpak in onze lesmethodes zijn de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. Daarom zijn we ervan overtuigd dat onze naam ook mee moet evolueren, want deze dekt de lading niet meer... We heten voortaan Lernova.

In deze video geeft onze CEO meer toelichting bij de naamsverandering:

 

Evolutie sinds lancering in 2020 

Vier jaar na de lancering is onze organisatie enorm geëvolueerd, mede dankzij de steun van de Signpost Group. We zijn gestart met een klein team van vier onderwijsfanaten en een tiental gedreven auteurs, nu vormen we een team van 25 plus zo’n 100 schitterende auteurs. Onze groei is te danken aan het aantrekken van toptalent die elk een enorme invloed hebben op onze lesmethodes. Daarnaast hebben we ervaren auteurs overtuigd om hun leerinhoud bij ons te brengen. Én we hebben geluisterd naar waardevolle feedback van honderden leerkrachten die met onze lesmethodes werkten in de eerste jaren.      

Onze lesmethodes en lesaanpak hebben een enorme transformatie ondergaan. Wij streven ernaar om jou te voorzien van de allerbeste leerinhoud. Zo kan jij kennis en vaardigheden op een boeiende manier overbrengen aan je leerlingen gedurende het hele schooljaar.

Dat bereiken we met Lernova door een slimme combinatie van interactieve leertrajecten en heldere instructiemomenten. Of je nu kiest voor de laptop of liever zonder werkt, de keuze is aan jou.

 

Evenwicht tussen papier en digitaal

Lernova+Laptop

 

Instructie met de laptop dicht

Onze inhoud wordt buitengewoon visueel en interactief aangeboden. Die aantrekkelijke inhoud is dé reden waarom leerkrachten voor ons kiezen en leerlingen graag met onze lesmethodes werken. Maar jij blijft de baas over je les.

Hou de regie over de instructiefase van de les door de inhoud te projecteren terwijl de laptops van leerlingen dicht zijn. Alle ogen op jou, terwijl je inspireert, motiveert en nieuwe dingen aanleert. 

Wil je dat leerlingen op eigen tempo door een leertraject gaan? Dan bevelen wij aan om eerst samen met de leerlingen de lesaanpak te overlopen voor de laptop open gaat

 

Schrift of map

Een schrift of een map met afgedrukte elementen en notities is aan te raden als combinatie met de interactieve leertrajecten.

Oefeningen uitwerken, verbanden tussen lesinhouden uittekenen, een bordschema overnemen of nieuwe woordjes 'in de pen krijgen'... daarvoor kan een aanpak met pen en papier een toegevoegde waarde bieden.

 

Offline documenten staan voor je klaar

Ook voor langere leesteksten, oefeningen die om meten of tekenen op papier vragen, zit je goed. Die staan voor je klaar om te downloaden, printen en onmiddellijk te gebruiken met je leerlingen. Alle theorie is als een pdf beschikbaar. Ideaal voor wie de kern van elk leertraject graag afdrukt. 

 


Lernova BLACK educatieve uitgeverij-1Probeer nu! Krijg onmiddellijk toegang en ontdek jouw Lernova lesmethode tot het einde van het schooljaar in het demoplatform.