Tijdswinst in de klas: handgeschreven notities uploaden bij lesinhoud

Als leerkracht weet je maar al te goed hoe waardevol tijd is. Laptops in de klas moeten effectieve lessen ondersteunen én jouw werk vergemakkelijken.

Met Lernova bereik je beide doelen.

 

 

Het verzamelen van handgeschreven of getypte notities van jouw leerlingen kan een tijdrovende klus zijn. Binnenkort is dat verleden tijd. Leerlingen kunnen al hun notities digitaal verzamelen binnen hun lesmethode en uploaden bij de bijbehorende inhoud. Jij kunt hun werk eenvoudig inkijken en controleren.

 

 

Lernova biedt een helder overzicht van alle uploads. Je kunt niet alleen de ingediende bestanden bekijken, maar ook direct feedback geven. Dit maakt het geven van constructieve en tijdige terugkoppeling een stuk eenvoudiger.

 

Bij Lernova geloven we in de kracht van de combinatie papier en digitaal.

 

Leerlingen kunnen hun handgeschreven notities eenvoudig digitaliseren en indienen, zelfs via hun smartphone. Zo combineer je de voordelen van beide werelden zonder extra moeite.

 

Stel je voor: tijdens de wiskundeles werken je leerlingen aan oefeningen in hun schrift. Ze kunnen hun antwoorden controleren via de digitale oefeningen. Maar ze kunnen ook een foto van hun uitwerking uploaden, waardoor jij inzicht krijgt in hun denkproces en tussenstappen. Ze scannen een QR-code, maken een foto en enkele seconden later zie jij hun werk al.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van het aanmelden bij verschillende platformen om bestanden te verzamelen. Met Lernova staat alles netjes op één plek, direct binnen jouw lesmethode.

 

Dit geeft jou meer tijd en ruimte om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het geven van inspirerende en effectieve lessen.

 

Deze nieuwe feature wordt binnenkort beschikbaar.

 


4. LernovaProbeer nu! Krijg toegang en ontdek jouw Lernova lesmethode. IK PROBEER NU